Ποδόσφαιρο

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που μπορεί να μας απειλήσει στα πλέι οφ, είναι και η ΑΕΚ και ο Άρης»

O Πέδρο Μαρτίνς δίκαια χαρακτήρισε τη μεγάλη νίκη των ερυθρολεύκων επί του ΠΑΟΚ με 3-0 και υποστήριξε στο ότι υπάρχει δρόμος ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάνοντας αναφορά στον Άρη.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων τόνισε:

“Στα πρώτα 30 λεπτά ο ΠΑΟΚ με την αξία του μας δυσκόλεψε, βρήκε τα αδύνατά μας σημεία και μας περιόρισε. Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο, ο αντίπαλος απειλούσε πολύ ψηλά και θα μπορούσε να μας βλάψει. Μετά σταμάτησε να πιέζει, ανεβήκαμε αρκετά εμείς και το παιχνίδι γύρισε υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, εμείς είχαμε τον έλεγχο, αλλά και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί στις φάσεις μας σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ κι έτσι πήραμε μια σημαντική νίκη. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, που δικαιώνεται από τα αποτελέσματα. Είμαστε πλήρεις και ακόμη κι όταν λείπει κάποιος έχουμε παίκτες να καλύψουν τα κενά. Τα αποτελέσματα έρχονται με την ποιότητα, τη δουλειά μας και τα αξίζουμε».


Πρόσθεσε ακόμα πως:

«το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά. Πήραμε τα πράγματα πολύ σοβαρά, παίξαμε με υπευθυνότητα. Δεν είναι όμως μόνο ο ΠΑΟΚ που μπορεί να μας απειλήσει στα πλέι οφ, είναι και η ΑΕΚ και ο Άρης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button