Ερασιτέχνης

Πάτρας: «Υπάρχει τρομερό μέταλλο στην ομάδα και πίστη για την άνοδο – Ο Άρης είναι ενιαίος»

Ο Άρης έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα βόλεϊ μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και με καθοδηγητή τον Χρήστο Πάτρα στοχεύει σε δεύτερη διαδοχική άνοδο και στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στο Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή Αll Around με τον Πάρη Τρικαλιώτη για τη φετινή σεζόν και τον στόχο της ανόδου…

Για την ομάδα που έχει χτιστεί φέτος σχεδόν από την αρχή:

«Είμαστε μια ολοκαίνουρια ομάδα, έμειναν μόλις τέσσερις παίκτες από την περσινή σεζόν. Έχουμε παιδιά με πλούσιο ταλέντο και έχουμε πολύ μεγάλο κέρδος σαν σύλλογος με αυτά τα παιδιά. Γίνεται εξαιρετική δουλειά όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και έξω από το γήπεδο. Αυτές είναι οι ομάδες μπορούν να πάνε μπροστά. Υπάρχει υπομονή από όλους, και από την ομάδα και από τη διοίκηση, γιατί γνωρίζουν πως είναι μια δύσκολη χρονιά. Ψάχνουμε και πιο μικρά παιδιά για να έχουμε μια βάση. Δημιουργήσαμε πολύ καλό αναπτυξιακό και πιστεύω πως η εφηβική ομάδα θα πάει εξαιρετικά φέτος. Τις ομάδες τις χτίζουν τα πρόσωπα και δουλεύουμε όλοι σκληρά για αυτή την ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για τη βοήθεια του κόσμου:

«Ο Άρης είναι ενιαίος σε όλα τα αθλήματα και πρέπει να υπάρχει παντού συμπαράσταση. Χρειαζόμαστε και φέτος τη βοήθεια και τη ζεστασιά του κόσμου. Ξέρουμε ότι θα τον έχουμε κοντά μας και τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Αξίζει τον κόπο να δουν οι φίλαθλοι αυτή την ομάδα να παίζει γιατί έχει τρομερό μέταλλο, κυνηγάει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και δε φοβάται τίποτα. Η ομάδα μας αποτελείται από πολλά παιδιά 17 και 18 χρονών που δεν καταλαβαίνουν ούτε από έδρες, ούτε από αντιπάλους. Αγωνίζονται παραπάνω από τις δυνατότητές τους και υπάρχει μεγάλο «πιστεύω» σε αυτή την ομάδα.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δείξουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα αγωνιστικά, όμως υπάρχει βάθος στο ρόστερ μας και μπορούμε να πούμε πως τα ξεπερνάμε και είμαστε καλά. Αν λυθούν αυτά δε θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Παρουσιάζονται κάποια κενά τα οποία προσπαθούμε να τα καλύψουμε».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και τον στόχο της ανόδου:

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ακολουθεί ένα σκληρό πρόγραμμα, έχουμε κάποια παιχνίδια μέσα στον Δεκέμβριο που τα έχουμε σημαδέψει και εκεί νομίζω θα κριθεί και το πρωτάθλημα. Νομίζω πως στα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Φίλιππο Βέροιας θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση και την άνοδο. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον βόρειο και στον νότιο όμιλο παίρνουν την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία. Οπότε τα μεταξύ μας παιχνίδια παίζουν μεγάλο ρόλο».

Για τις αντίπαλες ομάδες: «Στον Φίλιππο έχουν δώσει πολλά χρήματα, μη συγκρίσιμα για την κατηγορία της Α2. Έχουν τουλάχιστον 6-7 παίκτες που έπαιζαν και πρωταγωνιστούσαν στην Α1. Όσο δυνατός όμως και αν είναι ο Φίλιππος εμείς είμαστε ο Άρης. Αυτή είναι η απάντησή μου. Δεν ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Γενικά είναι σκληρό το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί υπάρχουν επικίνδυνες ομάδες». 

Για το επόμενο παιχνίδι:

«Ακολουθεί το Σάββατο (Μίκρα, 18.00) ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κομοτηνή, η οποία έχει μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Έχουν έμπειρους παίκτες και θέλει και αυτό το παιχνίδι προσοχή. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, τον έχουμε ανάγκη».

Για τη συνεργασία με τον Μιχάλη Ζορπίδη:

«Ο κ. Ζορπίδης δίνει χρόνο, χρήμα και δουλειά. Έχει μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο και κάνει σημαντική και σοβαρή προσπάθεια για το βόλεϊ».

Για το τι σημαίνει ο Άρης για τον ίδιο:

«Ο Άρης μου έδωσε την ευκαιρία μέσα από το πανεπιστήμιο να γίνω προπονητής. Πήρα τα πρώτα μου πρωταθλήματα με τον Άρη. Ο κόσμος μου έδωσε αγάπη και ζεστασιά μέσα στο γήπεδο και μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι δυνατός και να δίνεις πίσω ότι εισπράττεις. Η ανταποδοτικότητα είναι πολύ σημαντική για μένα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button