Βόλεϊ

Πάτρας: “Τον Άρη τα επόμενα χρόνια δεν θα τον κερδίζει εύκολα ομάδα”

Ο προπονητής στο βόλεϋ ανδρών, Χρήστος Πάτρας, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την ομάδα που στήθηκε γενικά:

Το βόλεϋ είναι ξανά εδώ και θα ξεκινήσουμε με πολύ καλά βήματα. Η ομάδα έχει πολλά στοιχεία για να ανέβει πάρα πολύ και να είναι εκεί που την θέλουμε σύντομα αλλά και κάποια παιδιά να έχουν μεγαλύτερο ταβάνι όσον αφορά τις κατηγορίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή, υπομονή και δουλειά.

-Για το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του Άρη:

Είμαστε μια νέα ομάδα και κάναμε πολύ δυνατά φιλικά με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας αν και είναι μικροί οι παίκτες μας ηλικιακά. Το σημαντικότερο είναι ότι μπορούν και παίρνουν τη χημεία της μεγάλης ομάδας και τη χημεία μαζί με τη δυναμική του κόσμου. Ο κόσμος αρχίζει και αγαπάει την ομάδα, γιατί βλέπει ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά. Και έτσι πρέπει να γίνεται. Πρέπει να στηθεί μια υγιής ομάδα από την αρχή στην οποία να καταλαβαίνουν οι παίκτες που βρίσκονται και να αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα μας έχει πολύ μεγάλη δυναμική.Δεν είναι ούτε για εδώ, ούτε για την επόμενη κατηγορία.

-Για το αν φίλοι του Άρη στηρίζουν την ομάδα στο γήπεδο:

Υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα και αυτό το αντιλαμβάνονται οι παίκτες και το σύστημα ολόκληρο. Η αγάπη του κόσμου αρχίζει να υπάρχει και φαίνεται. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.Όσες ομάδες μπαίνουν μέσα για να παίξουν με τον Άρη παίζουν για να τον κερδίσουν. Ακόμη και αν είναι πιο δυνατές ομάδες. Τον Άρη τα επόμενα χρόνια δεν θα τον κερδίζει εύκολα ομάδα. Όσο θα είμαστε εμείς στην ομάδα θα εκλείψει αυτό το πράγμα. Θα κάνουν ακόμα ευκολότερα τα παιχνίδια και οι φίλαθλοι που θα έρθουν να μας στηρίξουν.

-Για τον προγραμματισμό των παιχνιδιών:

Τα παιχνίδια θα γίνονται κάθε Πέμπτη κάτω από την θύρα 3. Τα παιχνίδια γενικά τώρα θέλουν προσοχή γιατί έχουμε μια καινούρια ομάδα.

-Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα:

Είναι μια καλή ομάδα και θα γίνει πολύ καλύτερη αλλά τα παιδιά θέλουν υποστήριξη. Μην φανταστείς ότι όλα είναι εύκολα. Κάθε μέρα δίνουμε αγώνα, κάθε μέρα βάζουμε και ένα λιθαράκι γιατί και ηλικιακά είναι πολύ μικροί. Όταν το 80% της ομάδας είναι 17-20 χρονών και υπάρχουν και μερικοί έμπειροι, δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται όπως καταλαβαίνετε. Είναι βέβαια και “ποτισμένοι” Αρειανοί, μέχρι το κόκκαλο. Θέλαμε μια ομάδα με μικρούς ηλικιακά παίκτες. Δεν θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να κοιτάει μόνο την τυπική άνοδο. Αυτή η ομάδα σίγουρα θα έχει επόμενη μέρα έτσι όπως σκιαγραφείται και κινείται μέσα στο γήπεδο. Αν δουλεύεις κομμάτι κομμάτι ανεβαίνεις και σε τεχνική και σε πνευματική ικανότητα να ανταπεξέλθεις. Γιατί το παιχνίδι έχει γίνει πάρα πολύ δυναμικό με γνώμονα το μεγάλο επίπεδο. Τα παιδιά δουλεύουν πολλές ώρες στο γήπεδο και είναι αξιοζήλευτα. Είναι κάτι που και εμένα μου δίνει πολύ μεγάλο κουράγιο για να δουλέψω μαζί τους γιατί πάντα μου άρεσε να είμαι πολλές ώρες στο γήπεδο. Αυτά τα παιδιά δεν φεύγουν εύκολα από το γήπεδο.

-Για τον πρόεδρο, κ. Ζορπίδη:

Του αρέσει πάρα πολύ αυτό που βλέπει και είναι όπως το ήθελε. Θα κοιτάξουμε να το αυξήσουμε ακόμη παραπάνω αυτό που ήθελε. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button