Μπάσκετ

“Πάτησε” τον Πανιώνιο (79-56) στο καυτό Παλέ ο Άρης

Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ, και εκπληκτική άμυνα ο Άρης πήρε μια ακόμη νίκη ενάντια στον Πανιώνιο, βυθίζοντας τον ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία της Α1.

1η περίοδος

Δυναμικά ξεκίνησε τον αγώνα ο Άρης με 7 πόντους του Μποχωρίδη να μειώνει την διαφορά (10-6).

Κατάφερε να ισοφαρίσει ο Πανιώνιος όμως οι κιτρινόμαυροι με καλή άμυνα και κλεψίματα κατάφερε να 30-24.

2η περίοδος

Ο Άρης διατήρησε την διαφορά χωρίς να κινδυνεύει ούτε λεπτό απο τον αντίπαλο. Ο Άρης κατάφερε στο 2ο δεκάλεπτο να φτάσει τους +18 με τρίποντο του Μπελ (43-25). Ο Πανιώνιος αντέδρασε και μείωσε σε σημαντικό βαθμό (43-34).

3η περίοδος

Έριξε ρυθμό ο Άρης επιθετικά στην τρίτη περίοδο, έμεινε στους δέκα πόντους χωρίς όμως να απειληθεί σε κανένα σημείο από τον Πανιώνιο ο οποίος μάλιστα έχασε τον Μπέρι με δεύτερη τεχνική ποινή.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν το τρίτο δεκάλεπτο με το υπέρ τους 60-51.

4η περίοδος

Με 7  σερί πόντους του Χάρι και ένα τρίποντο του Φλιώνη επιστρέφει ο Άρης με διαφορά 20 πόντων (73-53) κλειδώνοντας ουσιαστικά την συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και στέλνοντας τον Πανιώνιο στον…πάτο της βαθμολογίας της Α1.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button