Ποδόσφαιρο

Πάρτι στην καταιγίδα (0-3)! Ο Άρης επέστρεψε εκκωφαντικά!

Ένας Άρης… όνειρο, «εκτέλεσε» με τρία γκολ την Λαμία και μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Και ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμος! Κι ακόμη έρχονται μεταγραφές και ενίσχυση! Με τον Ντιγκινί να ανοίγει τον δρόμο, τον ασταμάτητο Γκαρσία να πετυχαίνει το δεύτερο και τον εντυπωσιακό Γκάμα το τρίτο γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν… αέρας από την Λαμία με 3-0! Με τον Άρη να φωνάζει εκκωφαντικά “παρών”, επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο στην Σούπερ λίγκα!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΡΕΡΑ

Ο Πάκο Ερέρα επέλεξε ως σύστημα το 4-2-3-1, δίχως εκπλήξεις στις αρχικές του επιλογές. Κουέστα στο τέρμα, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βέλεθ-Δεληζήση και Τζανακάκη, Βαλεριάνο στα δύο άκρα. Στη μεσαία γραμμή Μπάσα και Ματίγια με τους Γκάμα και Γκαρσία, δεξιά και αριστερά στην επίθεση. Κορυφή ο Γιουνές με τον Ντιγκινί από πίσω του.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΓΚΟΛ

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν από την αρχή δυναμικά, προκειμένου να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στον αγώνα. Η πρώτη ευκαιρία για τον Άρη στο 5΄! Δυνατό σουτ του Μπρούνο Γκάμα με το δεξί, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ! Στο 21΄η πρώτη τελική για την Λαμία, με την κεφαλιά του Μπαράλες να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουέστα. Στο 33΄ ο  Άρης σκόραρε με κεφαλιά του Γιουνές, αλλά υποδείχθηκε φάουλ για σπρώξιμο του φορ των «κιτρινόμαυρων»! Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Άρη στο πρώτο μέρος, με τον Πορτογάλο να δείχνει την μεγάλη του κλάση, δίχως όμως να μπορέσουν οι «κιτρινόμαυροι» να εκμεταλλευτούν τις επινοήσεις του. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0, με τον Άρη να είναι πολύ καλύτερος της Λαμίας, παρότι οι καθαρές ευκαιρίες ήταν λίγες.

ΤΟ… ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΝΤΙΓΚΙΝΙ!

Χωρίς αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν όπως ξεκίνησαν τον αγώνα. Οι παίκτες του Πάκο Ερέρα στην πρώτη τους τελική στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν και πέτυχαν γκολ! Ο Ματίγια έστειλε από φάουλ συστημένη τη μπάλα στο κεφάλι του Ντιγκινί και ο Γάλλος έστειλε τη μπάλα με φοβερή κεφαλιά στα δίχτυα της Λαμίας!

«ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ» ΠΑΡΤΥ!

Η Λαμία αναγκαστικά ανέβηκε αρκετά για να φτάσει στην ισοφάριση και ο Άρης την… τιμώρησε! Στο 71΄σέντρα από τα δεξιά του Τζανακάκη, τρύπωσε με κεφαλιά ο Γκαρσία και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2! Ο Άρης όμως ήταν ασταμάτητος. Ο Μπρούνο Γκάμα, κορυφαίος του αγώνα για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, πέτυχε το 0-3 στο 78΄με βολίδα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην πρεμιέρα για τους «κιτρινόμαυρους»! Το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Άρη, να πετυχαίνει εμφατική νίκη και να στέλνει το μήνυμα, πως επέστρεψε πολύ δυνατός και αποφασισμένος να βρεθεί άμεσα εκεί που ανήκει!

 Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Επστάιν (60΄Τσούκαλος), Ασίγκμπα (73΄Οσμάν), Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο (46΄Καραγκούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί (73΄Ναζλίδης), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Μπρούνο Γκάμα (84΄Ιντζόγλου), Γιουνές, Ματίγια (67΄Κολάσο), Τζανακάκης, Βέλεθ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί:  Αλεξέας (Μεσσηνίας) – Ψαρρής (Ζακύνθου)

Τέταρτος: Λάμπρου (Εύβοιας)

Παρατηρητής:  Ιωσηφόγλου (Αθηνών).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button