Ποδόσφαιρο

“Πάρντιου, ο υαλουργός με τους τρεις τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας…”

Η αναφορά στο… παρελθόν του προπονητή του Άρη

Ένα αρκετά μεγάλο αφιέρωμα φιλοξενούν στο εξωτερικό για τον Άλαν Πάρντιου. Αναφέρονται λεπτομέρειες για την καριέρα του ως παίκτης αλλά και ως προπονητής. Εκτός του ότι γράφεται πως αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της Premier League το 2012 και ότι ο λόγος που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν η ρατσιστική επίθεση των οπαδών του συλλόγου με… μπανάνες προς μαύρους παίκτες της βουλγάρικης ομάδας, στο άρθρο “γυρνούν” τον χρόνο πίσω, στο επάγγελμα που έκανε ο Πάρντιου όταν ξεκίνησε να παίζει ως ποδοσφαιριστής.

“Ο Άλαν Πάρντιου έχει καταγωγή από το Γουίμπλετον. Ενώ εργαζόταν ως υαλουργός, ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης. Ο Πάρντιου έφτασε στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας τρεις φορές. Ως παίκτης με την Κρίσταλ Πάλας το 1990, ως προπονητής με την Γουέστ Χαμ το 2006 και το 2016 όταν η ομάδα του, Κρίσταλ Πάλας έπαιξε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται και ένα σκηνικό με μια… κόντρα που είχε ο νυν προπονητής του Άρη με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Γενικότερα, ο Πάρντιου “ζούσε” έντονα τα ματς στην Αγγλία, όπως είχε κάνει και απέναντι στον Κλοπ, τον οποίο κάλεσε να… σωπάσει, όταν η ομάδα του κέρδισε την Λίβερπουλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button