Ποδόσφαιρο

Πάππας για Γκονζάλες: «Ο Μαραντόνα του Βελγίου, έκανε τζόκινγκ και έφυγε»

Ο επιστήθιος φίλος του αδικοχαμένου (δείτε εδώ) πρώην παίχτη του Άρη, Σέρχιο Γκονζάλες, Θωμάς Πάππας, μίλησε στο Yellow Radio για την προσωπικότητα του.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αθλητικό X’press” και τον Γιώργο Τότσικα:

Για την απώλεια: Δεν μπορώ να το χωνέψω, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Μιλούσαμε καθημερινά μέσω ίντερνετ. Ήταν ο πιο πιστός μου φίλος. Γνωριστήκαμε μέσω του Ρότσα στην παρουσία του στον Άρη και γίναμε κολλητοί. Δεν το πίστευα. Ο γιος του μου έδειξε το φέρετρο. Ήταν συγκλονιστικό. Έκαναν τζόκινγκ σε ένα πάρκο με τον γιο του και είδε τον πατέρα του να πέφτει κάτω και να χάνεται.

Συνέχισε λέγοντας: Ήταν καταπληκτικός οικογενειάρχης, βρέθηκε πέρσι στο Άρης – Μόλντε βρεθήκαμε ξανά μετά από 31 χρόνια. Ήμασταν μαζί στην Χαλκιδική για ένα μήνα. Αναπολώ τον μήνα που πέρασα μαζί του. Ήταν να πάμε και εμείς στην Αργεντινή και μετά μαζί στην Κολομβία αλλά δεν μπορέσαμε από τον κορωνοιό. Στο Βέλγιο τον λέγανε Μαραντόνα όπου έπαιζε μπάλα.

Για τις σκέψεις του σχετικά με την Ελλάδα: Το όνειρο του ήταν να έρθει στην Ελλάδα, είχε μάθει Ελληνικά ήταν λάτρης της Ελλάδος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button