Ποδόσφαιρο

“Πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό! – Το απολαμβάνω στον Άρη”

Τι είπε ο Νταρίντα

Για διάφορα θέματα μίλησε ο Νταρίντα. Ο Τσέχος δήλωσε:

Αρχικά, στην ερώτηση κατά πόσο είναι έτοιμη η ομάδα του για το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ, μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, απάντησε: “Ήταν σκληρό που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για τα πλέι οφ, μπροστά στον κόσμο μας. Μεσολάβησαν, όμως, πολλές ημέρες λόγω της διακοπής. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη!”

Στην επισήμανση ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, συμφώνησε και ταυτόχρονα επισήμανε: “Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια, όμως, που παίξαμε με τον Ολυμπιακό (σ.σ. μαζί με τα δύο για το Κύπελλο) στο τελικό αποτέλεσμα η διαφορά ήταν ένα γκολ. Αυτό σημαίνει ότι ήταν κλειστά παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόνισε: “Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Το γνωρίζουμε αυτό. Έχει πολύ καλούς περιφερειακούς επιθετικούς, που χρειάζονται προσοχή. Γενικότερα, στα τελευταία 16 μέτρα έχει παίκτες πολύ ικανούς και επικίνδυνους, που χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Αναφορικά με το πώς αισθάνεται μετά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, σχολίασε ότι η χαρά του είναι… μισή: “Είναι σημαντικό που πήρα το βραβείο, όμως, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό”.

Ερωτώμενος για το γεγονός ότι στον Άρη φαίνεται ότι αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά, σε σημείο να μιλούν ακόμη και στην πατρίδα του, την Τσεχία, γι’ αυτό, όπως για παράδειγμα έκανε πρόσφατα ο Γιακούμπ Μπράμπετς σε τσέχικα ΜΜΕ, υπερθεμάτισε, φανερώνοντας την καλή του διάθεση ευρισκόμενος στους “κίτρινους”: “Το απολαμβάνω στον Άρη! Ο Άρης ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή! Είμαι ευχαριστημένος εδώ από όλα. Είναι και ο Γιακούμπ (σ.σ. Μπράμπετς) εδώ, με τον οποίο είμαστε καλοί φίλοι και με βοηθάει πολύ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button