Ποδόσφαιρο

Ο… non stop Τζέκο των 850 λεπτών

Δίχως… ανάσα ο ποδοσφαιριστής του Άρη

Ο Τζέιμς Τζέκο ήταν ενδεκαδάτος απέναντι σε Σαουδική Αραβία και Κίνα, στα πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Αυστραλίας. Με την παρουσία του σε αυτά τα δύο ματς, ανέβηκε το “κοντέρ” των συμμετοχών που έχει ο ποδοσφαιριστής του Άρη την τρέχουσα σεζόν.

Είναι γεγονός πως είναι ιδιαίτερα “φορτωμένο” το πρόγραμμα του Τζέκο τους τελευταίους μήνες, με τον 29χρονο μέσο να έχει λίγες μέρες ξεκούρασης. Με τον Άρη έχει αγωνιστεί σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα, έχοντας 576 λεπτά συμμετοχής. Ακόμη, έπαιξε -για λίγο- στα παιχνίδια με την Αστάνα ενώ σε ό,τι αφορά την Εθνική Αυστραλίας, ο Τζέκο από τις αρχές του Σεπτέμβρη έως και την Τρίτη (16/11), έχει αγωνιστεί σε έξι ματς.

Η “σούμα” των συμμετοχών του με τον Άρη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη καθώς και με την Εθνική Αυστραλίας αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβρη, “βγάζει” συνολικά -σχεδόν- 850 λεπτά συμμετοχής (για την ακρίβεια 848′) για τον ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος -εκτός όλων των παραπάνω- έχει επιβαρυνθεί και με τα ταξίδια λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ομάδα. Ταξίδια μακρινά και καθόλου εύκολα, που “φέρνουν” έξτρα κόπωση, με τον… non stop Τζέκο, πάντως, να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό στον Άρη, αποτελώντας ένα σημαντικό “γρανάζι” στη “μηχανή” των “κιτρίνων”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button