Μπάσκετ

Ο «1000άρης» Τολιόπουλος στην 20άδα των τρίποντων του Άρη

Σε δύο ξεχωριστά, ατομικά επιτεύγματα έφτασε ο Βασίλης Τολιόπουλος μέσα από το χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Κολοσσό H Hotels…

*Με τους 20 πόντους που σημείωσε, «έσπασε» το «φράγμα» των 1.000 πόντων στην Basket League. Το κατάφερε μέσα από την 175η εμφάνιση του στην κατηγορία.

*12 από τους 20 πόντους του σημειώθηκαν από την περίμετρο. Είχε 4/8 τρίποντα και με αυτά μπήκε στην 20άδα της ιστορικής λίστας του Άρη στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε στα 69 εύστοχα τρίποντα με την κίτρινη φανέλα και για να μπει στην 20άδα άφησε έξω από αυτήν τον Γιάννη Λάππα και τον Άλεξ Σκέιλς που είχαν αμφότεροι από 65 τρίποντα.

*Παράλληλα ο Τολιόπουλος σημείωσε την τρίτη 7+ επίδοση του στην «οικονομία» (6 ασίστ + 2 κλεψίματα – 1 λάθος). Είχε 8 στο ματς της 18ης αγωνιστικής στην Καρδίτσα και 7 στο ματς της 8ης αγωνιστικής με το Λαύριο Megabolt.

*Ακόμη για τον Άρη, ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ έφυγε με ένα ρεκόρ καριέρας από τη Ρόδο αφού μάζεψε επτά ριμπάουντ, ένα περισσότερο από εκείνα που είχε στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2021-22 με τον ΠΑΟΚ mateco στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Carna.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button