Μπάσκετ

Ο «φτωχός» απολογισμός των Φίνκε και Λόκετ

Η «ακτινογραφία» των δύο παικτών, των οποίων η απόδοση κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και αυτό στάθηκε αφορμή για την ενίσχυση με Κέλι και Κάζινς

Mε… νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στο εξής ο Άρης μετά τις δύο προσθήκες στο ρόστερ. Ο Τζέιμς Κέλι αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Μάικλ Φίνκε ενώ η ενίσχυση στη περιφέρεια με τον Aϊζάια Κάζινς “ήρθε” μετά την μη ικανοποιητική παρουσία του Έρικ Λόκετ. Ποιος ο απολογισμός των Φίνκε και Λόκετ;

Αμφότεροι είχαν “φτωχά” νούμερα, με τον Φίνκε να έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια έχοντας 3.2 πόντους μέσο όρο (σύνολο 13 πόντοι), με 2/3 δίποντα και 3/10 τρίποντα. Συνολικά, πήρε 5 ριμπάουντ και είχε αρνητικό συντελεστή στο σύστημα αξιολόγησης με σύνολο -2 βαθμούς.

Οσον αφορά τον Λόκετ, που ήταν θετικός μόνο στο ματς με το Λαύριο, σε 5 αγώνες είχε 3,4 πόντους ανά ματς (σύνολο 17 πόντοι) με 1/4 βολές, 8/19 δίποντα και 0/8 τρίποντα. Πήρε 16 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ, έκανε 4 κλεψίματα και συγκέντρωσε συνολικά 8 βαθμούς στο ranking.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button