Ποδόσφαιρο

Ο φετινός Άρης θέλει (και μπορεί) να πετάξει τις «αρρώστιες» του παρελθόντος

Μια από τις μεγάλες “κατάρες” του παρελθόντος πέταξε ο Άρης από πάνω του με την νίκη (0-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό και δείχνει ότι μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του Άρη τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι παρουσίες του στην Αθήνα. Είχε να κερδίσει έναν από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ από τον Φεβρουάριο του 2011 ενώ είχε να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού από το 2007.

Πέρυσι έγινε η αρχή, με τους κιτρινόμαυρους να αξίζουν τις νίκες σε δύο παιχνίδια στην Αθήνα απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά να ολοκληρώνουν την χρονιά με 4 ισοπαλίες και 3 ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φέτος επιτέλους η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέταξε αυτήν την “κατάρα” από πάνω της. Την “κατάρα” του να μην μπορεί να κερδίσει τις παραπάνω ομάδες ακόμη και αν στα χαρτιά είναι καλύτερη τους.

Σαφώς για να πετάξει ο Άρης από πάνω του την… αρρώστια των χαμένων βαθμών στην Αθήνα δεν αρκεί μια νίκη. Χρειάζονται καλύτερες εμφανίσεις αλλά και περισσότερα “τρίποντα”. Με την χθεσινή του παρουσία όμως ο Άρης δείχνει ότι πλέον μπορεί να κοιτάει στα μάτια και χωρίς φόβο κάθε αντίπαλο.

Μέσα στους επόμενους αγώνες θα πρέπει η ομάδα να δείξει την ίδια αποφασιστικότητα που είχε στο α’ ημίχρονο, αλλά και να έχει περισσότερη διάρκεια, κάτι που είναι λογικό να συμβεί όσο περνάει ο καιρός.

Ακόμη ο Άρης στο… αύριο θα πρέπει ο Άρης να απαλλαγεί από μια ακόμη «αρρώστια». Αυτήν του να πετάει βαθμούς κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους.

Για να αποκτήσει αξία η νίκη για στο ΟΑΚΑ πρέπει ο Άρης να είναι σοβαρός στους επόμενους αγώνες. Έχοντας εντός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Αστέρα Τρίπολης και εκτός έδρας την Λάρισα η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μια “χρυσή” ευκαιρία να παραμείνει ψηλά.

Σκηνικά σαν αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν χαλαροί και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν επιβάλλεται να μην εμφανιστούν ξανά.

Υπάρχει η ποιότητα ώστε τέτοιοι αγώνες να έρχονται εκεί που θέλει ο Άρης και πρέπει να αποδείξει σε όλους ότι είναι έτοιμος να παίξει βάση των δυνατοτήτων του και να κερδίζει κάθε υποδεέστερο αντίπαλο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button