Ποδόσφαιρο

Ο Άρης έχει (επιτέλους) βάθος στο ρόστερ του (ANALYSIS)

Λύσεις σε όλες τις γραμμές έχουν οι κιτρινόμαυροι μετά και τις τελευταίες συμφωνία με Σανδέ Σίλβα και Μπεναλουάν.

Οι κιτρινόμαυροι αρχικά έπειτα από δύο σεζόν δείχνουν ότι έχουν δύο ικανούς τερματοφύλακες, τόσο τον Χουλιάν Κουέστα όσο και τον Ζακαρί Μπουσέ που έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του.

Στα αριστερά της άμυνας πέρα από τον Γκάνεα υπάρχουν οι Σενγκέρκης και Μαρίνης, με τον πρώτο να υπολογίζεται αρκετά από την ομάδα, αλλά και τον δεύτερο να είναι ένας παίκτης που πιστεύουν στον Άρη. Ακόμη και ο Ντάτκοβιτς έχει παίξει στο παρελθόν στην συγκεκριμένη θέση.

Στα στόπερ οι Ροζ, Ντάτκοβιτς, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης και Μπεναλουάν αποτελούν μία πολύ δυνατή “πεντάδα” ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίζονται οι Σάκιτς, Σούντγκρεν αλλά και ο Ροζ.

Οι Ματίγια, Σάσα, Τζέγκο, Κάτσε αλλά και οι νεαροί Μπακούτσης και Αντέμ υπάρχουν για τον χώρο του κέντρου ενώ πάρα πολλές επιλογές υπάρχουν και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Το ταλέντο πίσω από τον φορ ξεχωρίζει. Γκάμα, Γκαρσία, Σίλβα, Μαντσίνι και Μπερτόγλιο θα… μονομαχήσουν για τρεις θέσεις, ενώ στο ρόστερ της ομάδας βρίσκεται και ο Χατζηπιρπιρίδης.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης βρίσκονται οι Λόπεθ και Μάνος ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς Σίλβα.

Έτσι, οι κιτρινόμαυροι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια πέρα από 11 καλούς παίκτες έχουν αρκετές ακόμη επιλογές για κάθε θέση, με παίκτες που στην πλειοψηφία τους έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button