Ποδόσφαιρο

Ο Φέτφα πωλείται την πιο “Value for money” στιγμή

Το να χάνεις τον καλύτερο σου παίκτη δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Όπως σε όλα τα πράγματα όμως υπάρχει ένας σωστός και ένας λάθος τρόπος. Σε αυτήν την περίπτωση ο Άρης επέλεξε τον σωστό.

Αρχικά να πούμε ότι ο Άρης καθαρά μαθηματικά βγαίνει 1.100.000 ευρώ κερδισμένος. Ο “Φέτφα” ήρθε ως ελεύθερος αρχικά τον Φεβρουάριο του 2019, με τους κιτρινόμαυρους να του υπογράφουν διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, χωρίς να χρειαστεί να προσφέρουν ευρώ σε άλλη ομάδα, και τώρα θα φύγει δίνοντας στην ομάδα ένα σημαντικό ποσό.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω θα θυμηθούμε ότι από τους πρώτους μήνες του διετούς συμβολαίου του ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκίνησε να συγκεντρώνει βλέμματα ομάδων. Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο και πάλι ομάδα από την Ασία ήταν έτοιμη να προσφέρει επταψήφιο ποσό για να τον αποκτήσει.

Σίγουρα εάν γινόταν το deal θα ερχόταν τα χρήματα, δεν θα ερχόταν όμως η αξία που έδωσε ο 29χρονος.

Από τότε πέρασαν 12 μήνες. Ο Φετφατζίδης έδωσε ότι είχε να δώσει και με το παραπάνω. Ήταν πό τους κορυφαίους του πρωταθλήματος, MVP του Άρη και φυσικά βοήθησε τα μέγιστα στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Στην συνέχεια ήρθε το φετινό καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν δύο επιλογές: είτε να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, είτε να τον πουλήσουν. Το να αφήσουν μια ακόμη περίπτωση Βέλεθ (να συμφωνήσει δηλαδή με άλλη ομάδα τον Ιανουάριο) θα ήταν “έγκλημα” και δεν το έκαναν.

Μίλησαν για την ανανέωση, κάτι τέτοιο δεν προέκυψε και πλέον στο καλύτερο timing, έχοντας πάρει μια γεμάτη σεζόν, ξέροντας ότι αν περιμένει την επόμενη περίοδο μπορεί να τον χάσει για το απόλυτο τίποτα ο Άρης προχώρησε σε αυτήν την πώληση.

Το αν το ποσό είναι ικανοποιητικό είναι ένα άλλο θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο πουλάει ο Άρης και όσο το όνομα του “παίζει” στην αγορά τόσο θα μπορεί να κλείνει καλύτερα deals.

Στο “αύριο” θα πρέπει να υπάρξει άμεσα άφιξη του αντικαταστάτη του Φετφατζίδη, γιατί (πολύ) καλές είναι οι πωλήσεις αλλά δεν πρέπει να γίνονται σε βάρος της ομάδας, την στιγμή που ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button