Ποδόσφαιρο

Είκοσι μήνες μαγείας σε αριθμούς! Αυτά πέτυχε ο “Φέτφα” στον Άρη

O επίλογος του Γιάννη Φετφατζίδη στον Άρη γράφεται με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να παίρνει μεταγραφή στο Κατάρ και το YellowRadio.gr αναλύει τους αριθμούς του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Ο 29χρονος εξτρέμ ήρθε στον Άρη τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου του 2019 και απείχε ελάχιστες μέρες από το να συμπληρώσει 20 μήνες συμμετοχής στον Άρη.

Σε αυτό το διάστημα έπαιξε συνολικά 56 παιχνίδια στον Άρη, πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ. Ήταν ακόμη από τους… άτυχους του VAR, καθώς του ακυρώθηκαν μερικά εξαιρετικά τέρματα.

Σε επίπεδο Super League στους αγώνες που έλαβε μέρος η ομάδα έπαιρνε 1,54 βαθμούς σε κάθε αναμέτρηση. Σε κύπελλα (Ελλάδας και Europa League) μετράει συνολικά 3 προκρίσεις σε 5 σειρές διπλών αγώνων, και έναν αποκλεισμό σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Υπήρξε αρχηγός του Άρη σε τρία παιχνίδια. Φέτος απέναντι στην Λαμία και τον Βόλο (νίκες με 3-1 και 0-1 αντίστοιχα) αλλά και στην ήττα αποκλεισμό με την Κόλος Κοβαλίβκα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button