ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Τουανζέμπε έπλενε τα πιάτα και κινδύνεψε να χάσει τον αντίχειρά του

Σπάνιο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνιστή τον αμυντικό της Ίπσουιτς ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι του καθώς έπλενε τα πιάτα

O 26χρονος Κονγκολέζος είχε απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στην εκτός έδρας ήττα με 4-1 με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ εξαιτίας ενός τραυματισμού στο χέρι. Περισσότερες λεπτομέρειες επ’ αυτού δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι να μιλήσει ο προπονητής του.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Κίραν Μακένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλενε τα πιάτα, όταν έσπασε ένα γυαλί και του δημιούργησε βαθύ κόψιμο στο χέρι. Έπειτα, ακολούθησε χειρουργική επέμβαση μιας και υπήρχε ορατό ενδεχόμενο να χάσει ο παίκτης τον αντίχειρά του.

H ατυχία χτύπησε τη πόρτα του Άξελ Τουανζέμπε σε μία περίοδο εντυπωσιακή για τον ίδιο. Είχε κληθεί τρεις φορές από τον Ιούνιο για να παίξει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ ήταν το βασικό δεξί μπακ της ομάδας του. Ο coach Μακένα δήλωσε πως ο παίκτης του θα είναι εκτός για ένα χρονικό διάστημα χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button