Μπάσκετ

Ο Τολιόπουλος τους… διαψεύδει!

H τρίτη θέση στο πρωτάθλημα σε μια κατηγορία που ενδεχομένως… λίγοι θα περίμεναν

Ο Βασίλης Τολιόπουλος τις τελευταίες εβδομάδες έχει πάρει… φόρα και είναι πολύ παραγωγικός. Είχε 23 πόντους κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, 38 πόντους απέναντι στο Περιστέρι και 15 πόντους κόντρα στην Καρδίτσα. Ωστόσο, μάλλον θα είναι λάθος να μένουμε μόνο στην επιθετική του προσφορά.

Υπάρχει και κάτι που κάνει… καλά στα μετόπισθεν ο Έλληνας παίκτης και αυτό αφορά τον τομέα των κλεψιμάτων. Έχει 11 κλεψίματα σε 5 ματς, κάτι που δεν είναι… λίγο, αν σκεφτούμε πως στην πρώτη 10άδα των παικτών του πρωταθλήματος με τα περισσότερα κλεψίματα, ο καλαθοσφαιριστής του Άρη έχει τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο κλεψιμάτων στη Basket League! Πρώτος είναι ο Λι του Παναθηναϊκού με 2,8 κλεψίματα ανά ματς, δεύτερος ο Μπέιτμον της Καρδίτσας με 2,3 κλεψίματα ανά παιχνίδι και τρίτος με 2,2 κλεψίματα ανά αγώνα είναι ο Τολιόπουλος.

Ο οποίος αποδίδοντας σε ικανοποιητικά στον τομέα των κλεψιμάτων… διαψεύδει όσους τον “υποτιμούν” για την δουλειά που μπορεί να κάνει αμυντικά. “Είχα ακούσει ότι ήμουν αδύναμος, ότι δεν έπαιζα άμυνα και ότι σκεφτόμουν μόνο να σκοράρω. Ήθελα να έρθω στον Άρη, μια ομάδα που βασίζεται στην άμυνα, για να δείξω πως έχω δουλέψει και μπορώ να κάνω και τα δύο πράγματα καλά”, δήλωσε πρόσφατα ο Τολιόπουλος και αν μη τι άλλο δείχνει πως μπορεί να τα πάει καλά -και- στα… μετόπισθεν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button