Διεθνή

Ο Στόουνς παρακολουθούσε με κλειστό κύκλωμα την πρώην σύζυγο

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζον Στόουνς, δέχθηκε συστάσεις από την αστυνομία γιατί παρακολουθούσε μέσω κλειστού κυκλώματος την πρώην σύζυγό του, Μίλι Σάβατζ.

Την επίσκεψη των αστυνομικών δέχθηκε στο σπίτι του ο Τζον Στόουνς. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι δέχθηκε συστάσεις από τις αρχές γιατί παρακολουθούσε μέσω κλειστού κυκλώματος την πρώην σύζυγό του, Μίλι Σάβατζ.

Η Σάβατζ αντιλήφθηκε ότι ο στόπερ από το Μπάρνσλι είχε πρόσβαση στο κύκλωμα του σπιτιού το οποίο μοιραζόταν όταν ήταν ακόμη παντρεμένοι και κάλεσε την αστυνομία του Τσεσάιρ.

“Μένει μόνη της και φοβήθηκε. Ένιωθε ευάλωτη. Έλαβε μηνύματα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Τζον είχε πρόσβαση στο κλειστό κύκλωμα”, υποστήριξε αστυνομική πηγή μιλώντας στη Sun. Ο Τζον Στόουνς και η Μίλι Σάβατζ πήραν διαζύγιο το 2018 μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και έχουν ένα κοριτσάκι τριών ετών.

Η Σάβατζ μετά από ειδική άδεια που έλαβε από την αστυνομία εξαιρέθηκε από το πρωτόκολλο του lockdown και μετακόμισε στους γονείς της για να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια. Ο Στόουνς, ωστόσο, εδώ και μερικούς μήνες έχει νέα σύντροφο. Την 30χρονη Ολίβια Νέιλορ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button