ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Στέιν εκνεύρισε τους φίλους του Άγιαξ

Ο Άγιαξ πραγματοποιεί τη χειρότερη εκκίνηση της σύγχρονης ιστορίας του, μετρώντας μόλις μία νίκη σε 4 αγώνες στην Eredivisie, ενώ δεν κατάφερε να νικήσει στο πρώτο παιχνίδι του στους ομίλους του Europa League (στο γκρουπ που συμμετέχει και η ΑΕΚ), μένοντας στο 3-3 με τη Μαρσέιγ στο Άμστερνταμ, αν και προηγήθηκε με 2-0.

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να… ζορίζουν για τον τεχνικό του «Αίαντα», Μόρις Στέιν, ο οποίος έχει ήδη ανοικτό «μέτωπο» με στελέχη της διοίκησης, ενώ μπήκε και στο… μάτι των οπαδών, με την ατάκα του ενόψει του ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Φέγενορντ πως ο Άγιαξ ίσως θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ισοπαλία».

«Είμαστε 12οι στο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε ο Άγιαξ. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει τη Μαρσέιγ αλλά πιστεύω στους παίκτες μου. Ως προπονητής δεν μπορώ να συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Όμως, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές με τη Φέγενορντ. 

Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, ίσως θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ισοπαλία» ήταν τα λόγια του 49χρονου τεχνικού, ο οποίος δέχθηκε ήδη έντονες αντιδράσεις απ’ τους οπαδούς του Άγιαξ, που τον κατηγόρησαν για ηττοπάθεια, ζητώντας την απομάκρυνσή του…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button