Διεθνή

Ο Σαλάχ έσωσε το βαθμό στο Έμιρεϊτς, μόνη πρώτη η Σίτι

Η Άρσεναλ έφτασε κοντά στη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ αλλά το γκολ του Αιγύπτιου στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε στους “κόκκινους” το βαθμό της ισοπαλίας

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9′ πήρε το προβάδισμα με εξαιρετικό γκολ του Σάκα ο οποίος έχει 3 τέρματα και 7 ασίστ σε 8 συμμετοχές στη φετινή Premier League. Η απάντηση της ομάδας του Άρνε Σλοτ ήταν άμεση. Στο 18′ μετά από κόρνερ του Άρνολντ και κεφαλιά του Ντίαζ, ο Φαν Ντάικ έκανε την επαφή και ισοφάρισε.

Οι “κανονιέρηδες” ευτύχησαν να προηγηθούν πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια με κεφαλιά του Μερίνο ο οποίος σημείωσε και το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της ομάδας από το βόρειο Λονδίνο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ άσκησε πίεση στο σύνολο του Αρτέτα και εν τέλει στο 81ο λεπτό ο Νούνιες τροφοδότησε τον Σαλάχ και εκείνος με πλασέ έγραψε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Με αυτή την ισοπαλία η Λίβερπουλ έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους, ένα λιγότερο από τη Σίτι η οποία χθες (26/10) είχε επικρατήσει με 1-0 επί της Σάουθαμπτον. Από τη μεριά της η Άρσεναλ διατηρήθηκε στη 3η θέση όντας πλέον στο -5 από τη κορυφή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button