Yellow FM101,7Μπάσκετ

Ο Ρόμπερτς εκτός εξάδας ξένων

Ο Τζος Ρόμπερτς επιλέχθηκε από τον Νίκο Βετούλα ως ο ξένος που θα μείνει εκτός του αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα.

Ο Άρης Midea δίνει την Κυριακή (23/3) στις 17:00 εκτός έδρας αγώνα στην Καρδίτσα για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan GBL.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στο παρκέ χωρίς τον Τζος Ρόμπερτς, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας μετά από επιλογή του προπονητή του, Νίκου Βετούλα, εξαιτίας του περιορισμού των έξι ξένων.

Έτσι, ο Άρης θα έχει στους ψηλούς τους Τζούστον, Χατζηδάκη, Γουίλις και Γκιουζέλη, ενώ θέση στην εξάδα πήρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Χοτζ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button