Διεθνή

Ο Ρονάλντο επέλεξε ως κορυφαίο όλων τον Μέσι και ξέχασε τον Κριστιάνο

Ο Ρονάλντο Ναζάριο αποκάλυψε πως κατά την προσωπική του άποψη, ο Λιονέλ Μέσι είναι το νούμερο ένα, ενώ στη λίστα του δεν συμπεριέλαβε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το «φαινόμενο» μίλησε για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβάνοντας τον Μέσι στην κορυφή και τους Σαλάχ, Αζάρ, Νεϊμάρ και Μπαπέ στις υπόλοιπες θέσεις της πεντάδας. Βέβαια, το αξιοσημείωτο είναι πως ο Βραζιλιάνος δεν έβαλε καν στη λίστα του, το όνομα του Πορτογάλου σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Μέσι είναι το νούμερο ένα. Τέτοιο ταλέντο θα χρειαστεί 20-30 χρόνια να ξαναδούμε. Επίσης μου αρέσουν ο Σαλάχ, ο Αζάρ, ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Γάλλο επιθετικό, Μπαπέ. «Πολλοί λένε ότι μου μοιάζει. Έχει μεγάλη ταχύτητα, καλά τελειώματα, ωραίες κινήσεις, εκτελεί και με τα δύο πόδια και έχει τρομερό διασκελισμό. Όντως έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι συγκρίσεις, ειδικά ανάμεσα σε παίκτες διαφορετικής γενιάς, γιατί η κατάσταση διαφέρει από εποχή σε εποχή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button