Ποδόσφαιρο

Ο πρώτος σύλλογος-χορηγός σε φανέλα άλλης ομάδας γίνεται η Βόλφσμπουργκ ! (pic)

Πρωτοπορεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα η Βόλφσμπουργκ μέσα από τη συνεργασία της με αμερικανικό κλαμπ 3ης κατηγορίας, καθώς είναι στην ιστορία ο πρώτος σύλλογος που θα αποτελεί χορηγό στη φανέλα άλλης ομάδας!

Στο ποδόσφαιρο οι χορηγικές συμφωνίες πέρασαν κι επίσημα σε νέο επίπεδο. Στη Βόλφσμπουργκ ανήκει ο ρόλος του πρωτοπόρου, η οποία και ανακοίνωσε μία άνευ προηγουμένου στρατηγική συνεργασία, βάσει της οποίας για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος ένας επαγγελματικός σύλλογος θα φέρει στο μπροστινό μέρος της φανέλας του το έμβλημα ενός άλλου επαγγελματικού συλλόγου!
Ο λόγος για την Chattannooga FC, ομάδα των ΗΠΑ της 3ης κατηγορίας με έδρα την ομώνυμη πόλη του Τενεσί στην οποία ενεργά δραστηριοποιείται η Volskwagen Group, εταιρεία που ελέγχει και τους Λύκους. Λοιπόν, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους που έχει αρχίσει από το 2017, προχώρησαν ένα βήμα μπροστά οι δύο σύλλογοι και η αμερικανική ομάδα παρουσίασε τις δύο εμφανίσεις (η εκτός έδρας και η 3η εμφάνιση) που θα έχουν ως χορηγό το σήμα της Βόλφσμπουργκ.
Ο γερμανικός σύλλογος σε “αντάλλαγμα”, θα αναλάβει τη χρηματοδότηση της Ακαδημίας της Chattanooga, καθώς και την επανασύσταση του γυναικείου τμήματος από το 2022.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button