Ποδόσφαιρο

“Ο προπονητής της Ολίμπια προέτρεψε τον Ροντρίγκες να μείνει στον Άρη”

Τι σχολιάζουν στην Ονδούρα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε αφορμή στην Ονδούρα, προκειμένου να ασχοληθούν ξανά με τον Ροντρίγκες και το μέλλον του στον Άρη. Δεδομένου πως ο νεαρός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι, στη χώρα του αναφέρουν:

“Συνεχίζεται ο ευρωπαϊκός εφιάλτης για τον ταλαντούχο, Έντουιν Ροντρίγκες. Παρά το γεγονός πως μπήκε στην αποστολή από τον Άγγλο τεχνικό, Άλαν Πάρντιου, δεν έπαιξε στην ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό με 1-0”, γράφεται στο άρθρο και πέραν της αναφοράς -που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στην Ονδούρα- σχετικά με το “θέλω” της πρώην ομάδα του Ροντρίγκες, Ολίμπια, για παραμονή του παίκτη στον Άρη, αυτό που τονίζεται είναι πως -και- ο προπονητής του συλλόγου, Πέδρο Τρόγλιο, προέτρεψε τον νεαρό να συνεχίσει στους “κίτρινους”.

“Οι τελευταίες μέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για τον 23χρονο που ήθελε να επιστρέψει στην Ονδούρα, λόγω έλλειψης αγωνιστικού χρόνου στην Ελλάδα. Πλέον, όμως, δεν είναι αποφασισμένος γι’ αυτό. Ο Πέδρο Τρόγλιο τον προέτρεψε να μείνει στην Ελλάδα”. Ακόμη στην Ονδούρα κάνουν λόγο για “θετικά νέα” σε ό,τι αφορά τον Λουίς Πάλμα, ο οποίος επέστρεψε στους αγώνες μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button