ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο προβληματισμός είναι απόλυτα δικαιολογημένος

Όταν υποστηρίζεις μια τεράστια ομάδα όπως ο Άρης οφείλεις αν μη τι άλλο να αντιμετωπίζεις αποτελέσματα σαν και το χθεσινό με έναν πολύ αυστηρό τρόπο σχολιάζοντας καυστικά τα όσα ντροπιαστικά έλαβαν χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το γεγονός αυτό σε καμία των περιπτώσεων δε σημαίνει πώς δε σέβεσαι ή ότι δεν εκτιμάς την προσπάθεια που έχει καταβληθεί μέχρι τώρα από την πλευρά της ομάδας. Αντίθετα θα πρέπει ακριβώς επειδή ξέρεις από που προέρχεσαι και τι ακριβώς πρεσβεύει το γενετικό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένος ο Άρης που αγαπάς επιβάλλεται να κατακρίνεις τέτοιου είδους διασυρμούς που μόνο προς τα πίσω μπορούν να σε πάνε.

Χρειάζεται όμως η καλόπιστη πάντα κριτική σου να διέπεται κι από μια απαραίτητη αίσθηση του μέτρου που εφόσον υπάρχει θα βοηθήσει και θα συμβάλλει τα μέγιστα ούτως ώστε να μην μετατραπεί η καλόπιστη κριτική στον απόλυτο χλευασμό και την ανάλογη ισοπέδωση.
Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν πρέπει να περάσει στα ψηλά, ούτε φυσικά να φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι αυτό το παρατεταμένο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων οφείλεται αποκλειστικά στο ότι χτίζουμε μια καινούργια ομάδα η οποία ακόμα είναι στα σπάργανα. Δεν είναι δυνατόν οι κιτρινόμαυροι να εμφανίζουν αυτήν την εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και εμείς από όποιο πόστο κατέχει ο καθένας μας ξεχωριστά να δικαιολογούμε μόνιμα ήττες στο βωμό του μονταρίσματος διότι ο Άρης δε πρέπει μόνο να θεωρείται μεγάλη ομάδα, αλλά και να το αποδεικνύει πρακτικά σε κάθε ευκαιρία.
Μέσα από  όλα αυτά όμως που ανέφερα παραπάνω και αναμφίβολα είναι καθήκοντα των παικτών και του προπονητή της ομάδος θα πρέπει να δούμε και την δική μας ευθύνη που πραγματικά δε μπορεί να είναι άλλη από την αδιαπραγμάτευτη και λυσσαλέα στήριξη.
Ξέρετε δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι η στήριξη πρέπει να παρέχεται μόνιμα χωρίς να υπάρχουν απαιτήσεις, ωστόσο όμως αυτό που προέχει τώρα είναι η ομάδα να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα την πρώτη της μεγάλη κρίση κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου. Βέβαια εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί για καιρό τότε θα πρέπει οι καθ’ύλην αρμόδιοι με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Θόδωρο Καρυπίδη να λάβουν τα μέτρα τους με σκοπό να μην υποθηκευτεί ακόμη μια χρονιά που ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, χωρίς όμως να συνεχίζεται τουλάχιστον για την ώρα με ανάλογο τρόπο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button