Διεθνή

Ο πιτσιρικάς περίμενε τον Μέσι που όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ (pics)

Τεράστια θλίψη προκάλεσε στον πιτσιρικά οπαδό της Μπαρτσελόνα και κυρίως του Λιονέλ Μέσι, το γεγονός πως ο Αργεντίνος δεν εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Κάθε φορά που έφτανε ένα αυτοκίνητο έξω από το προπονητικό, ο μικρός πεταγόταν με την ελπίδα να δει τον Λιονέλ Μέσι. Μάταια όμως… Και όταν κατάλαβε ότι ο Αργεντινός δεν θα εμφανιζόταν ποτέ, ο μικρός γέμισε θλίψη.

Αυτές είναι μερικές από τις στιγμές που επιβεβαιώνουν το πόσο μεγάλο ρόλο εν τέλει παίζει το ποδόσφαιρο (και γενικώς ο αθλητισμός) και η αγάπη για αυτό και τους παίκτες, στις ζωές των ανθρώπων.

Πόσο συνδέονται οι πιτσιρικάδες με τους αγαπημένους τους παίκτες, φορώντας συνεχώς τις φανέλες τους, μιμούμενοι πως είναι εκείνοι κάθε φορά που παίζουν με τους φίλους τους στα γηπεδάκια και κάνοντας όνειρα για λαμπερή καριέρα.

Κάπως έτσι θα συνέβαινε και με τον πιτσιρικά που το πρωί της Κυριακής περίμενε τον Μέσι στην είσοδο του προπονητικού κέντρου της Μπαρτσελόνα.

Είχε διαβάσει όλα όσα έχουν συμβεί, αλλά μάλλον δεν ήθελε να τα πιστέψει. Κι όταν αντιλήφθηκε ότι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστή δεν θέλει πλέον να βρίσκεται στην ομάδα, τότε ο μικρός κάθισε κάτω, έβαλε το χέρι στο κεφάλι και αδυνατούσε να το πιστέψει…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button