Μπάσκετ

Ο Πιτσίλκας, ο Λάκι Τζόουνς και η… έφοδος του Αγγέλου

Η… κακή ανάμνηση του Άρη από τον Πιτσίλκα ο οποίος είναι στην διαιτητική τριάδα για το ματς με τον Ηρακλή

Πιτσίλκας, Ζαχαρής και Μπακάλης θα σφυρίξουν τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ηρακλή. Από τον πρώτο, ο Άρης έχει μια ιδιαίτερα κακή ανάμνηση σε εντός έδρας παιχνίδι του… Την σεζόν 2018-19, οι “κίτρινοι” είχαν αντιμετωπίσει το Περιστέρι και ο Πιτσίλκας είχε χρεώσει με επιθετικό φάουλ μια προσπάθεια του Λάκι Τζόουνς, η οποία είχε καταλήξει στο καλάθι.

Εκείνη η απόφαση είχε… ξεσηκώσει το Παλέ, ο Βαγγέλης Αγγέλου, μετέπειτα, μπήκε στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Πιτσίλκα, ο Δημήτρης Γουλιέλμος κατευθύνθηκε έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών έπειτα από το τέλος του ματς (εκεί ήταν και ο Αγγέλου, ο οποίος περίμενε τον Πιτσίλκα) και η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση της διαιτησίας (το Περιστέρι είχε κερδίσει με 62-68).

Μάλιστα, τότε, ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης είχε παραδεχτεί στο “Yellow Radio” ότι δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ του Τζόουνς και ότι ο Πιτσίλκας είχε κάνει λάθος με εκείνη την απόφασή του. Και ο Αγγέλου είχε αναρωτηθεί: “Το καλάθι και φάουλ, στη κίνηση, επιθετικό φάουλ;“.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button