Ποδόσφαιρο

Ο πατέρας του “έκραξε” τον Ίβιτς και τώρα είναι… υποψήφιος για 11άδα κόντρα στον Άρη!

Οι σκέψεις που γίνονται για τον νεαρό, Όσκαρ Γκλουκ, του οποίου ο πατέρας προκάλεσε… αναστάτωση πριν λίγο καιρό

Υπήρξε αναστάτωση το προηγούμενο διάστημα με τον πατέρα του Όσκαρ Γκλουκ, εξαιτίας όσων “ξεστόμισε” λόγω του πολύ μικρού χρόνου συμμετοχής του νεαρού στο πρώτο ματς με τη Ζίρα. Ο πατέρας του παίκτη “επιτέθηκε” στον Βλάνταν Ίβιτς με “βαριές” εκφράσεις, σε ηχητικό που “κυκλοφόρησε”, με τον Σέρβο να αναφέρεται στο ζήτημα αυτό τις προηγούμενες μέρες.

Πλέον, ο  Όσκαρ Γκλουκ, βάσει των όσων γράφουν στο Ισραήλ, είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πρώτο ματς με τον Άρη! Kάτι που ίσως προκαλεί εντύπωση, μιας και είναι μόλις 18 ετών.

Όπως τονίζει δημοσίευμα στο Ισραήλ: “Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Γκλουκ στην ενδεκάδα κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης την Πέμπτη. Ο Γκλουκ μπήκε ως αλλαγή απέναντι στον Ζίρα και παρά το ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα να σκοράρει (σ.σ. το παιχνίδι έληξε δίχως τέρματα), έδειχνε ψύχραιμος και ήρεμος με την μπάλα.

Η παρουσία του στα λεπτά που ήταν στο χορτάρι κρίθηκε ικανοποιητική και ως εκ τούτου υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει στη ενδεκάδα απέναντι στον Άρη στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button