Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ έθεσε θέμα αλλαγής του format των πλέι οφ: “Είναι παρωδία…”

Τι ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης για πλέι οφ και αναδιάρθρωση

Ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε ξαφνικά πως δεν βολεύουν τα πλέι οφ! Έτσι, έφερε εκ νέου πάνω στο τραπέζι το θέμα της αλλαγής στο format των πλέι οφ και της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Superleague, ακόμα και από τη νέα σεζόν, με τον Μάκη Γκαγκάτση να κάνει λόγο για «παρωδία των πλέι οφ» και «αδιαφορία του κόσμου που έπαψε να πηγαίνει στα γήπεδα» στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Λίγκας.

Ο εκπρόσωπος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην παρέμβαση του υποστήριξε ότι ο τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ έχει οδηγήσει σε πλήρη απαξίωση του προϊόντος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ατονήσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Επίσης, σύμφωνα με τον Μάκη Γκαγκάτση, ένας άλλος λόγος είναι η… εξάντληση των ομάδων. «Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει το ρόστερ μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού για να καταφέρει να ανταποκριθεί σε έναν τόσο μεγάλο αριθμό αγώνων.

«Το θέμα δεν αφορά μόνον τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να αλλάξει το format του πρωταθλήματος από την επόμενη κιόλας σεζόν», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Μια από τις προτάσεις που έθεσε ο Μάκης Γκαγκάτσης προβλέπει την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή 12 ή 16 ομάδων, που θα παίζουν μεταξύ τους σε δύο γύρους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button