Ποδόσφαιρο

Ο οικογενειάρχης Τζέγκο και η καραντίνα στη Βιέννη

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Τζέιμς Τζέγκο, είναι εδώ και μερικούς μήνες πατέρας και σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως η κόρη του τον βοήθησε να περάσει γρήγορα την καραντίνα.

Σε συνέντευξή του στο PFA της Αυστραλίας, ο Τζέιμς Τζέγκο πέρασε από… Q&A (Ερωτήσεις και απαντήσεις) για την περίοδο της καραντίνας.

«Έμαθα για τον κορονοϊό όταν πήρε μεγάλη έκταση στην Κίνα και έπαιζε παντού στις ειδήσεις. Στην αρχή δεν φοβήθηκα τόσο και δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο και ότι θα επεκταθεί σε όλες τις χώρες» είπε αρχικά για τον COVID-19.

Όταν ρωτήθηκε για την επιρροή στο ποδόσφαιρο, ο Αυστραλός είπε: «Δεν διαπίστωσα ότι θα έχει τόσο μεγάλη επιρροή ο κορονοϊός. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τη μία μέρα προπονούμασταν για τον επόμενο αγώνα και μετά από δύο μέρες αναβλήθηκαν οι προπονήσεις γιατί αναβλήθηκε και το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τον ελεύθερό του χρόνο στην καραντίνα ο Τζέγκο σημείωσε πως περνούσε την ρουτίνα του με την προσφάτως γεννηθείσα κόρη του και πως δεν σκεφτόταν τι θα γίνει μετά από πολύ καιρό αλλά έβλεπε τα πράγματα μέρα με τη μέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button