Μπάσκετ

Ο Νότε… φόρτσαρε και αφήνει υποσχέσεις

“Κέρδος” ο Αμερικανός από το παιχνίδι του Σαββάτου, ήταν… αλλαγμένος προς το καλύτερο όταν “πήρε” ψυχολογία

Ήταν σημαντικό το πρόβλημα των πέντε φάουλ του Νότε, στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στο Περιστέρι. Ο Αμερικανός είχε βρει ρυθμό από το τέλος του πρώτου μέρους και “πατούσε” ιδιαίτερα καλά. Φαινόταν “ανεβασμένος” ψυχολογικά με καλές φάσεις στις οποίες ήταν πρωταγωνιστής, έκανε ένα ωραίο κόψιμο στο β’ δεκάλεπτο, σκόραρε ενώ μοίρασε και ασίστ.

Όμως… Οι διαιτητές μετά την εξέταση της φάσης που δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του Σανόγκο και του Ραντάνοφ, βρήκαν την… ευκαιρία να χρεώσουν με αντιαθλητικό φάουλ του Νότε (σ.σ. μέσα στην όλη ένταση από τους “γκρι” τιμωρήθηκε ο Αμερικανός), ο οποίος λίγο αργότερα αποβλήθηκε με πέντε φάουλ, σε ένα σημείο που έδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στον Άρη. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ιδιαίτερα θετική η παρουσία του στον αγώνα απέναντι στο Περιστέρι. Φόρτσαρε σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και όλο αυτό αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Στον Άρη πιστεύουν πολύ στον νεαρό, οι όποιες δηλώσεις του Καστρίτη για τον Νότε το προηγούμενο διάστημα “έδειξαν” πως θα πρέπει να δοθεί χρόνο στον Αμερικανό, ο οποίος όταν άρχισε να “πληγώνει” την ομάδα του Σπανούλη, “πήρε” ψυχολογία και έδειχνε ολοένα και καλύτερος. Ενδεχομένως, αυτό το ματς να τον βοηθήσει σημαντικά (στον ψυχολογικό τομέα) εν όψει της συνέχειας… Ο Νότε είχε 10 πόντους το Σάββατο, 5 ασίστ, 1 κόψιμο και 1 κλέψιμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button