Ποδόσφαιρο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χρίστηκε ιππότης από τον Βασιλιά Κάρολο

Μια σημαντική στιγμή στην προσωπική και επαγγελματική πορεία του βίωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αφού χρίστηκε ιππότης από τον βασιλιά.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έλαβε τον τίτλο του ιππότη στα φετινά Βασιλικά Βραβεία Γενεθλίων, τιμώμενος έτσι για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό και τη φιλανθρωπία. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βίωσε μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του, λαμβάνοντας αυτό το σημαντικό βραβείο από τον Βασιλιά Κάρολο.

Μετά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο το 2013, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει συμμετάσχει σε πλήθος φιλανθρωπικών εκδηλώσεων/οργανώσεων, βοηθώντας με τον τρόπο του ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Το 2024, μάλιστα, ορίστηκε πρέσβης του King’s Foundation, ενός εκπαιδευτικού φιλανθρωπικού ιδρύματος που δημιούργησε ο Βασιλιάς Κάρολος το 1990.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button