ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο Μπρούνο μπορεί, θέλει όμως;

Η αγωνιστική κατάσταση του Μπρούνο Φελίπε έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας του Άρη και αυτό γιατί η ομάδα είχε μεγαλύτερες προσδοκίες και όχι αδίκως.

Ο Μπρούνο είναι ένας παίκτης πολύ ικανός, και αποτελούσε στόχο του Θεόδωρου Καρυπίδη πριν καν “πατήσει” στα ελληνικά εδάφη για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική του ικανότητα, μιας και έχει αποδείξει στο πέρασμά του και από προηγούμενες ομάδες, πως είναι ποδοσφαιρικά ικανός.

Στον Άρη όμως, δεν έχει δείξει σημάδια της ποδοσφαιρικής του γνώσης μιας και η ομάδα τον απέκτησε για βασικό της πυλώνα, κάτι το οποίο φέρνει προβληματισμό και στο τεχνικό σταφ αλλά και στη διοίκηση της ομάδας.

Και εδώ μπαίνει το φλέγον ερώτημα. Ο Άρης (ειδικά στο ματς με την Αστάνα) απέδειξε πως έχει ομάδα για πρωταθλητισμό και αυτό θα κυνηγήσει, μη έχοντας κιόλας το “βάρος” της Ευρώπης.

Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Μπρούνο να αποδείξει το ότι αξίζει την πίστη των ανθρώπων της ομάδας ή θα πρέπει η ομάδα να κινηθεί σε άλλον παίκτη για τη θέση του;

Οι τελευταίες εμφανίσεις του πάντως, δεν έχουν δείξει πως θέλει και ο ίδιος να πάρει αυτήν την ευκαιρία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button