Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Ο Μπράμπετς είναι στα καλύτερα του (Wyscout Analysis)

Ο Τσέχος στα δύο τελευταία του παιχνίδια έκανε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει εδώ και χρόνια με τη φανέλα του Άρη.

Μετά από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ άπαντες στην ομάδα ήθελαν να βγάλουν μία αντίδραση, με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να μην αποτελεί εξαίρεση. Ο Τσέχος είχε τη δική του ευθύνη για το ματς της Κρήτης, αλλά κατάφερε να εξιλεωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου, κάνοντας ελάχιστα λάθη και έχοντας εξαιρετικές τοποθετήσεις, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις μπόρεσε να ακολουθήσει με επιτυχία τις διαγώνιες κινήσεις των επιθετικών.

To heatmap του Μπράμπετς στην Τούμπα

Ο Τσέχος κατέγραψε συνολικά εξαιρετικά νούμερα, έχοντας έξι επεμβάσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ και 7 απέναντι στον Ολυμπιακό, οι οποίες ήταν μάλιστα όλες μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκανε μόλις τέσσερα λάθη, ενώ σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο με τον Ολυμπιακό έκανε 1(!) λάθος. Την ίδια στιγμή στα δύο παιχνίδια συνολικά κατάφερε να μαζέψει 25 δεύτερες μπάλες.

Οι 25 δεύτερες μπάλες που μάζεψε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς με τον Ολυμπιακό

Ο Τσέχος ακόμη ήταν εξαιρετικός και στις ατομικές μονομαχίες, κερδίζοντας 8 από τις 11 στις οποίες έλαβε μέρος με τον Ολυμπιακό και αντίστοιχα 5 από τις 7 για τον αγώνα της Τούμπας.

Συνολικά ο Μπράμπετς έκανε δύο από τα καλύτερα του παιχνίδια με τον Άρη, χωρίς τον Φαμπιάνο δίπλα του, αλλά και με τον Βέλεθ να αγωνίζεται μόλις ένα ημίχρονο στην Τούμπα. Ο Τσέχος ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ο ηγέτης της άμυνας του Άρη, δείχνοντας το πρόσωπο που όλοι θέλουν από εκείνον.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button