Ποδόσφαιρο

Ο Μπούργος ψάχνει τα… ζώδια! “Τα βλέπει για να παίρνει αποφάσεις στις ομάδες του”

Τo… παραδέχεται ο ίδιος – Τι υπογραμμίζει

Μια διαφορετική συνέντευξη από τον Χερμάν Μπούργος, φιλοξενούν στο εξωτερικό. Σε αυτή, ο πρώην τεχνικός του Άρη αναφέρεται στην… αδυναμία που έχει στα ζώδια! “Ο Μπούργος αποκαλύπτει ότι βλέπει τα ζώδια για να παίρνει αποφάσεις στις ομάδες του! Ο Mπούργος, ο οποίος αυτή την στιγμή περιμένει πρόταση μετά το διαζύγιό του με τον Άρη Θεσσαλονίκης, είπε ότι το ωροσκόπιο μπορεί να δείξει τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί ένας ποδοσφαιριστής σε διαφορετικές καταστάσεις αγώνα και ζωής”, αναφέρεται σε δημοσίευμα, με τον Αργεντινό -μεταξύ άλλων- να επισημαίνει: “Ψάχνω τα ζώδια και βλέπω αν συνδέονται μεταξύ τους. Μου αρέσει να αναλύω πώς αλληλεπιδρούν οι παίκτες”.

Στο σχετικό άρθρο γράφεται πως ο Μπούργος “εξήγησε τη θεωρία του με ένα παράδειγμα” και ο πρώην προπονητής του Άρη υπογραμμίζει: “Ψάξτε τι ζώδιο είναι ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Φραντσέσκολι. Είναι όλοι Σκορπιοί, κορυφαίοι, παθιασμένοι άνθρωποι με χαρακτήρα, όπως η κόρη μου. Πρέπει να αναζητήσετε τα πιο συμβατά ζώδια σε μια ομάδα, οι ηγέτες είναι παρόμοιοι, όπως ο Σκορπιός και ο Ταύρος, και χρειάζεστε έναν Ιχθύ σαν τον Γκοντίν…

Μετά πρέπει να παρατηρήσετε. Έχεις τους χαρούμενους, ντροπαλούς, αυτούς που σκέφτονται μόνο την νίκη, τους άλλους φοβούνται μέχρι να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο. Υπάρχουν εκείνοι που φέρνουν την μπανάνα σε αυτόν που την ζητάει, σε αυτόν που μένει μετά το φαγητό, ή παίζει χαρτιά, στα ταξίδια, όπου κάθεται ο καθένας, που μοιράζεται ένα δωμάτιο. Κάνουμε, λοιπόν, το προφίλ του ατόμου για να μάθουμε τι μπορεί να σου δώσει”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button