ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο Μπούργος κάνει τον Άρη προσελκύσιμο διεθνώς

Η άφιξη του Χέρμαν Μπούργος δεν ήταν απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, έχει background και βασίζεται σε μελλοντικό project.

Η άφιξη του Χερμάν Μπούργος έκανε τον «γύρο του κόσμου» και μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο Άρης προσφέρει συμβόλαιο διαρκείας άνω των 2 ετών σε προπονητή.

Το υψηλά αμοιβούμενο συμβόλαιό του φυσικά, μαρτυρά από μόνο του την εμπιστοσύνη που δίνεται στο πρόσωπο του Αργεντίνου τεχνικού και ο ίδιος θέλει από την πρώτη στιγμή να την ανταποδώσει.

Η άφιξη μερικών εκ των συνεργατών του, κάνει τον Άρη προσελκύσιμο στο εξωτερικό, πλαισιώνοντας την ομάδα με έμπειρους ανθρώπους στον χώρο του ποδοσφαίρου, με παραστάσεις σε τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Φυσικά, όλοι θα φανούν στην πράξη, αλλά στο μεταγραφικό κομμάτι, αυτές οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Ένας ποδοσφαιριστής (ειδικά νέος) θα δει αλλιώς τον Άρη, όταν απαρτίζεται από ένα τέτοιο τεχνικό τιμ, όπως αλλιώς θα το δει και ο μάνατζέρ του.

Η προσέλκυση ενός ποδοσφαιριστή, δε γίνεται μόνο με βάση τη δυναμική της ομάδας στο χορτάρι, αλλά κυρίως έξω από αυτό, ένας ποδοσφαιριστής, πάντα θα ψάχνει να μάθει κάτι καινούριο, πόσο μάλλον νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να χτίσουν το όνομά τους, τη φήμη τους αλλά και να βελτιωθούν στο έπακρο.

Η κίνηση Μπούργος, «κρύβει» project και οι εντυπωσιασμοί, τελείωσαν. Η σκληρή δουλειά αναλαμβάνει, με εμπειρία, τεχνογνωσία αλλά και τεράστια αγάπη για το άθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button