Μπάσκετ

Ο Μποχωρίδης ξεπέρασε τον Σιγάλα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πια μόνος στην 4η θέση της λίστας των παικτών που έκαναν τα περισσότερα παιχνίδια με τον Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα (από το 1992-93). Το χθεσινό ήταν το 134ο και με αυτό ξεπέρασε τον νυν ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Γιώργο Σιγάλα.

Παράλληλα ο Μποχωρίδης με τα επτά ριμπάουντ που είχε χθες, ανέβηκε μία θέση στη λίστα του Άρη Midea στη Stoiximan Basket League. Έγινε ο 14ος αφού έφτασε τα 394 και ξεπέρασε τον Αντώνη Ασημακόπουλο που είχε 390.

Ο Μποχωρίδης εξάλλου έγινε ο τρίτος γκαρντ στη σεζόν, με επίδοση 7+ ριμπάουντ που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Είχε 7 ριμπάουντ και κανένα λάθος όπως ο Βασίλης Τολιόπουλος στο ματς του Άρη Midea με τον Απόλλωνα Carna και ο Άντριου Χάρισον στο ματς του ΠΑΟΚ στο Μαρούσι.

Σε ομαδικό επίπεδο…

Οι γηπεδούχοι βρήκαν πολλές ευκαιρίες σε καταστάσεις transition σημειώνοντας 26 πόντους από αιφνιδιασμούς, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη της φετινής Stoiximan Basket League. Περισσότερους (27) είχε μόνον η ΑΕΚ στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Carna.

Καταδικαστική αποδείχτηκε για τον Άρη Midea η δεύτερη περίοδος στη διάρκεια της οποίας σημείωσε μόλις έξι πόντους. Πρόκειται για νέο αρνητικό ρεκόρ στη σεζόν αφού το προηγούμενο ήταν οι επτά πόντοι που είχε η Καρδίτσα Ιαπωνική στην τέταρτη περίοδο του αγώνα της στο Περιστέρι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button