Ποδόσφαιρο

Ο Μπερτόγλιο των… λαθών

Η αρνητική πρωτιά μέσα στο 2022…

Παλαιότερα, έχει δείξει πως εάν βρεθεί σε καλή μέρα, είναι ικανός να δώσει σημαντικές βοήθειες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του Άρη. Το κακό είναι πως αυτό δεν συμβαίνει τελευταία. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο κινείται… σταθερά σε ρηχά νερά, στα παιχνίδια που έχει παίξει μέσα στο 2022. Δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν σε ό,τι αφορά την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη και δεν έχει καταφέρει να “διορθώσει” σε σημαντικό βαθμό κάποιες μεσοεπιθετικές “ανορθογραφίες” του συνόλου του Άκη Μάντζιου.

Στο κυριακάτικο ματς με τη Λαμία, ήταν δεύτερος στα λάθη από πλευράς Άρη, έχοντας συνολικά 8.  Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ένα ματς στο οποίο είχε περάσει ως αλλαγή, ο Αργεντινός είχε 5 λάθη σε 42 λεπτά συμμετοχής ενώ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (σ.σ. ήταν βασικός) είχε 9 λάθη σε 95 λεπτά συμμετοχής. Το σύνολο των 22 λαθών “φέρνει” τον Μπερτόγλιο στην πρώτη θέση (μαζί με τον Σούντγκρεν) όσον αφορά την συγκεκριμένη κατηγορία (λάθη) μεταξύ των παικτών του Άρη σχετικά με τους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, αυτούς που έγιναν μέσα στο 2022.

Έτσι, η μη ικανοποιητική παρουσία του Αργεντινού κόντρα σε Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία συνοδεύτηκε με μια αρνητική πρωτιά γι’ αυτόν. Ουδείς αμφισβητεί πως είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Άλλωστε, γι’ αυτό και υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής καλείται να γίνει πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του, να “συνέλθει”, να φορτσάρει και να θυμίσει τον… περσινό Μπερτόγλιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button