Ποδόσφαιρο

Ο Μπέιλ σκέφτεται μετά το Euro να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Η ισπανική ιστοσελίδα “abc.es” αναφέρει ότι μετά το Εuro 2020 ο Γκάρεθ Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, τερματίζοντας πρόωρα το συμβόλαιό που έχει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Στην Ισπανία νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά από το δημοσίευμα της μαδριλένικης “AS”, όπου ανέφερε ότι ο Ουαλός επιθυμούσε να αποσυρθεί από τη δράση, μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την “βασίλισσα”, το 2022.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της “abc.es”, ο Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει αυτό το καλοκαίρι, μετά το Euro 2020, κάτι που έχει συζητήσει με ανθρώπους του στενότερου περιβάλλοντός του.

Η Ρεάλ περιμένει την τελική του απόφαση, το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους τερματισμού του συμβολαίου του Μπέιλ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέραν των τραυματισμών που υπέστη, ο Μπέιλ επιθυμεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο γιατί στην πίεση που υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να ανταποκριθεί πόσο μάλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά δεν αποκλείεται να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά και να ψαχτεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το γκολφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button