Μπάσκετ

“Ο Μπάνκστον είναι ρούκι και μαθαίνει – Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση του Σταρκ όταν γυρίσουμε”

Τι ανέφερε ο Καστρίτης

Μετά το τέλος του αγώνα με την Γκραν Κανάρια ο Γιάννης Καστρίτης είπε:

“Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, παλέψαμε, ήμασταν ικανοποιητικοί. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για το δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω πως άξιζαν τη νίκη και τη πήραν. Συγχαρητήρια στη Γκραν Κανάρια και εμείς πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, με αρκετή δουλειά, ώστε να προετοιμαστούμε για Ελλάδα και Eurocup.

Είναι αλήθεια ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο του Eurocup. Τώρα, στα επόμενα οκτώ Ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουμε 5 παιχνίδια στο σπίτι μας. Προφανώς κάθε παιχνίδι μετράει, αλλά όταν θέλουμε να λέμε για καλές πιθανότητες πρόκρισης, πρέπει να είμαστε σταθεροί και ανταγωνιστικοί σπίτι μας. Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Ανταγωνιστικές ομάδες παντού.

Μας τυχαίνουν συχνά τραυματισμοί. Ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, το πιο ρεαλιστικό είναι να δουλεύουμε σκληρά και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας”.

Για τον Μπάνκστον που δεν κατάφερε να βοηθήσει: “Δεν θα μιλήσω σε δύσκολες βραδιές κάποιου παιδιού. Εχετε δίκιο, έτσι είναι… Αλλά είμαστε ομάδα. Ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο. Ο Κρις είναι ρούκι, μην το ξεχνάμε.

Μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη. Σήμερα μπήκε με διάθεση στο γήπεδο, έκανε φάουλ ίσως της έντασης που ήθελε να βάλει. Το επίπεδο είναι υψηλό, σε αυτό το γήπεδο και απέναντι στην αήττητη ομάδα του ομίλου”.

Για τον Σταρκ και αν αγωνιστεί με το Περιστέρι: “Λείπουμε από το Σάββατο από τα σπίτια μας, θα γυρίσουμε Παρασκευή ξημερώματα. Ο Σταρκ έχει προσγειωθεί, περνάει από τις εξετάσεις και τα εργομετρικά. Να επιστρέψουμε στο γήπεδο και θα εκτιμήσουμε την κατάσταση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button