Μπάσκετ

Ο «μαχητής» Άρης, οι 4 μάχες και η πηγή της δύναμης του

Για τον Άρη αρχίζει αύριο μια τετράδα αγώνων, σε τρεις διοργανώσεις, που όλοι θα γίνουν στο Αλεξάνδρειο, στοιχείο το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ομάδα από κάθε άποψη.

Οι κίτρινοι υποδέχονται αύριο (19:30) τη Ναντέρ για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνουν το ίδιο και την επόμενη Τρίτη υποδεχόμενοι την Τέλεκομ Μπον για την 4η αγωνιστική. Με δύο νίκες θα βρεθούν στο 3-1, θα έχουν κρατήσει αλώβητη την έδρα τους και θα μπορούν με μεγαλύτερη ηρεμία να ψάξουν ένα “διπλό” στη συνέχεια.

Ενδιάμεσα από τα δύο ευρωπαϊκά ματς έρχεται ο Ολυμπιακός στο Παλέ, την προσεχή Κυριακή, για το πρωτάθλημα. Με ή χωρίς Σπανούλη μικρή σημασία έχει, καθώς το ρόστερ των Πειραιωτών είναι γεμάτο ποιότητα.

Με τον Ολυμπιακό κλείνει η τετράδα των σερί αγώνων στο Nick Galis Hall, μόνο που το παιχνίδι της 5ης Νοεμβρίου είναι νοκ άουτ ημιτελικός Κυπέλλου.

Ο Άρης σαν πραγματικός μαχητής καλείται να υπερασπιστεί το «σπίτι» του από τους 4 “μνηστήρες” που έρχονται να το «βεβηλώσουν», ετοιμοπόλεμος πάντα και με τα όπλα επ’ ώμου τους περιμένει. Ο «Δράκος» και οι παίκτες του πρέπει να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να κρατηθούν «ζωντανοί».

Για τον «θεό» του πολέμου μία είναι η μοναδική πηγή δύναμης τους, το «μαγικό φίλτρο» του και η αμβροσία του, ο κόσμος του και τίποτα άλλο οι μοναδικοί αυτοί της ομάδας που ξέρουν ανά πάσα στιγμή να κάνουν μια ατμόσφαιρα «εκρηκτική».

Αυτό που καλείται να κάνει ο κόσμος τώρα είναι να σταθεί για μια ακόμα φορά στο πλάι της ομάδας και του Γιαννάκη να τους δώσει δύναμη και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που ποτέ κανείς δεν θα έχει ξαναδεί. Με λίγα λόγια πρέπει να κάνει το Παλέ να δείχνει σαν μια «φωλιά» ενός «Δράκου» δηλαδή απροσπέλαστο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button