Ποδόσφαιρο

Ο Μάρτινς για την συνέχεια και Άρη

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα και έδωσε το σύνθημα ενόψει και του αγώνα απέναντι στον Άρη

«Πρώτα απ’ όλα αφιερώνω τη νίκη στον Σεμέδο που έχασε την Παρασκευή το πρωί τη νονά του, τη γυναίκα που τον μεγάλωσε. Είναι ένα δείγμα της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα, ότι κι αν μας συμβαίνει κανείς δεν εγκαταλείπει το καράβι.

Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει πριν από τη διακοπή για τον κορωνοϊό. Να θυμίσουμε πως αυτή η ομάδα παίζει εδώ και ένα χρόνο ποδόσφαιρο με συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας πέρυσι τον Ιούνιο δηλαδή έχουμε συμπληρώσει ένα χρόνο και το κάνουμε με εξαιρετικό τρόπο από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο, να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο και να δείξουμε σε όλους ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, μπορεί να κερδίζει παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Έχουμε ακόμα συνέχεια, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχουμε τη διοργάνωση του Κυπέλλου και φυσικά την Ευρώπη που θέλουμε και εκεί να προχωρήσουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button