Γενικά

Ο Λύτρας αρχικά ανέλαβε την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου αλλά πλέον παραιτήθηκε

Πρόκειται για νομικό που ανέλαβε την υπεράσπιση οπαδού του ΠΑΟΚ που εμπλέκεται στην δολοφονία του Άλκη

Ο Απόστολος Λύτρας -όπως γράφει η ιστοσελίδα cnn.gr- δεν θα εκπροσωπήσει την Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της με την κατηγορία για δολοφονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ο Λύτρας, μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, ότι δεν θα εκπροσωπεί νομικά στο εξής τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε από το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε και συνελήφθη η 33χρονη στο τμήμα Ανθρωποκτονικών, προς υπεράσπισή της. Θυμίζουμε πως ο Λύτρας ανέλαβε την υπεράσπιση 21χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που εμπλέκεται στην δολοφονία του Άλκη.

Η ανακοίνωση

“Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή απο την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες.

Δεν θα αναλάβω, οπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονεις, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο.

Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού.

Αποστολος Λυτρας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button