ΔιεθνήΜπάσκετ

Ο Λάρκιν οδήγησε την Παρτιζάν στη νίκη

Με έναν «σεληνιασμένο» Σέιν Λάρκιν (27 πόντοι, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα) και μεγάλη συμπαράσταση απ’ τους Ντάριους Τόμπσον (18π., 3/5τριπ.) και Γουίλ Κλάιμπερν (12π, οι 9 εξ αυτών στην τελευταία περίοδο), η Αναντολού Εφές επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με τρομερή ανατροπή στην τελευταία περίοδο, επικρατώντας της Παρτίζαν με 100-94 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο 5-5 «ανέβηκε» η τουρκική ομάδα, που είναι στο όριο των play-in, υποχώρησε στο 4-6 η Παρτίζαν που συνέχισε τα… σκωτσέζικα ντους με εναλλαγές σε νίκες και ήττες.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, η Αναντολού άρχιζε να βρίσκει ρυθμό μετά τη δεύτερη περίοδο, παρά το γεγονός ότι ο Κλάιμπερν ήταν πολύ άστοχος. Ο Τόμπσον ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της τουρκικής ομάδας, όμως στην τρίτη περίοδο οι Σέρβοι κατάφεραν να «γυρίσουν» τα δεδομένα χάρις τους Καμίνσκι (24π., 4ρ.) και Ντόζιερ (21π., 5 ασ.) και με ένα επιμέρους 14-29 πήραν προβάδισμα 10 πόντων.

Η Αναντολού δεν είχε πει ωστόσο, την τελευταία λέξη της. Ο Κλάιμπερν «αφυπνίστηκε» με 7 σερί πόντους, μαζεύοντας τη διαφορά και στη συνέχεια το πήρε… πάνω του ο Λάρκιν. Ο Αμερικανός έπαιξε δύο απίστευτες άμυνες με κλεψίματα πάνω στην μπάλα και με ένα απίθανο επιθετικό σόου (36 πόντους η παραγωγικότητα της τουρκικής ομάδας στην τελευταία περίοδο), οδήγησε την τουρκική ομάδα σε μία τεράστιας σημασίας νίκη στο φινάλε…

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 50-45, 64-74, 100-94

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button