Ποδόσφαιρο

Ο Λάζαρος, η… αδικία και η δήλωση πως “είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής”

Η “τοποθέτησή” του το καλοκαίρι του 2022 μετά από μια πολύ καλή σεζόν που έκανε

Την σεζόν 2021/22 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε ουκ ολίγες καλές εμφανίσεις. Τελείωσε την συγκεκριμένη αγωνιστική χρονιά με 15 γκολ και 3 ασίστ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι (2022) να “βγάζει” περίσσια αυτοπεποίθηση σε ό,τι αφορά αυτά που μπορεί να κάνει στο χορτάρι.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως αδικήθηκε για το ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος, αυτός απάντησε καταφατικά, δηλώνοντας πως είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα είπε: “Ναι, πιστεύω πως ναι (σ.σ. για το αν θεωρεί πως αδικήθηκε σχετικά με το ότι δεν έλαβε κλήση για την Εθνική Ελλάδος). Αν θέλεις να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, εγώ πιστεύω ότι ξαναγύρισα, ξαναγύρισα λέω το τονίζω αυτό, να είμαι ο καλύτερος Έλληνας.

Χωρίς να παίζει ρόλο η ηλικία, χωρίς να παίζει ρόλο κάτι άλλο. Δηλαδή αν το δεις με βάση τα λεπτά συμμετοχής, τα πράγματα που έχουν γίνει μέσα στο γήπεδο, τα παιγνίδια τα οποία αγωνίστηκα, αυτό πιστεύω για μένα. Και αυτό που πιστεύω για μένα δεν έχω μάθει να το κρύβω. Οπότε ναι, πιστεύω ότι αδικήθηκα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button