Μπάσκετ

Ο κόσμος του Άρη δηλώνει «παρών» και πιστός σύμμαχος της ομάδας (Photos,Video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή ανοικτή προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Ο κόσμος «πιστός στο ραντεβού του, φώναξε «παρών» δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση στην ομάδα για το πρόκειται να ζήσει στο ντέρμπυ της Τετάρτης με τον Π.Α.Ο.Κ (19:00) αλλά και την υπόλοιπη χρονιά.

Οι «πύλες» άνοιξαν στις 20:00 και ο κόσμος που ήταν ήδη έξω από το Παλέ σχεδόν από τις 19:00 πήρε θέσεις και η γιορτή ξεκίνησε. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο το τραγούδι, ο χορός και τα συνθήματα δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο δίνοντας έτσι στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ μια μικρή πρώτη εικόνα για το τι πρόκειται να ζήσουν όλη την σεζόν που ξεκινάει.

Η ατμόσφαιρα μοναδική, τραγούδι πολύ, συνθήματα πολλά και αποθέωση σε Γιαννάκη και ομάδα που τον οποιονδήποτε θα τον έκανε να ανατριχιάσει.

Φυσικά η ομάδα δεν άφησε παραπονεμένο τον κόσμο αφού στην αρχή για μερικά λεπτά έπαιξε ένα οικογενειακό διπλό, προσφέροντας θέαμα με ωραία καρφώματα, πάσες και μοναδικές κινήσεις.

Στο τέλος και αφού τελείωσε η προπόνηση, Γιαννάκης και παίκτες χαιρέτισαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο παραμένοντας δίνοντας ευκαιρία σε όποιον ήθελε να βγει φωτογραφία μαζί τους.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Γαϊτανίδης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button