Απόψεις

Ο κόσμος να κάνει τη δουλειά του

Επειδή κυρίως μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής έχω ακούσει πάρα πολλά και έχω διαβάσει ακόμα περισσότερα νομίζω ότι είμαι σε θέση να αναφέρω πώς είναι δικαίωμα του κόσμου να λέει ότι θέλει,  να συμπεριφέρεται όπως αυτός επιθυμεί και θα εξηγήσω τι εννοώ αμέσως παρακάτω.

Το ότι η ομάδα έφερε ένα αρνητικό αποτέλεσμα δε σημαίνει ότι ο κόσμος της θα πρέπει να προβληματίζεται έντονα για αυτό. Αντίθετα είμαι της άποψης όσο παράξενα κι αν ηχήσει αυτό στα αυτιά κάποιων ότι πρέπει να το ξεχάσει και να πάει παρακάτω μετρώντας αντίστροφα από εδώ και πέρα μέχρι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος.

Η νοοτροπία του κόσμου ανέκαθεν αποτελούσε φάρο και οδηγό για όλες τις μεγάλες ομάδες του κόσμου που έχουν μάθει να σέβονται  τον εαυτό τους.  Αυτό που θέλω να τονίσω γράφοντας όλα τα παραπάνω είναι πως ο κόσμος θα πρέπει να έχει στη συνείδηση του την άνοδο ως κάτι δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο γιατί δε μας παίρνει άλλο.

Από εκεί και πέρα ότι λαμβάνει χώρα εντός αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να αφορά αποκλειστικά τους παίκτες, τον προπονητή και όλους όσους απαρτίζουν  το αγωνιστικό επιτελείο. Ο κόσμος θα πρέπει να πηγαίνει στο γήπεδο για να στείλει τα δικά του μηνύματα χωρίς να τον απασχολεί ιδιαίτερα ένα πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα.

Προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δε θεωρώ την άνοδο τελειωμένη υπόθεση. Από την άλλη πλευρά όμως δεν θεωρώ πώς είναι αρμοδιότητα του κόσμου η επίτευξη της.

Ευτυχώς ο Μάιος είναι πάρα πολύ κοντά και τότε θα ξεκαθαρίσουν όλα. Μέχρι τότε όμως πιστεύω ακράδαντα ότι οποιοσδήποτε από εμάς ασχολείται με οτιδήποτε αγωνιστικό προσβάλλει τον εαυτό του, καθώς θεωρώ ότι η αγωνιστική επάνοδος απαγορεύεται να τίθεται κάτω από την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button