Μπάσκετ

Ο κόσμος έδωσε το παρών αλλά η ομάδα ήταν απούσα

Ο Άρης φιλοξενήθηκε στην Βόννη από την Τέλεκομ Μπον στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο κόσμος του Άρη για μια ακόμη φορά έδωσε το δυναμικό του παρών και έκανε το «Telekom Dome» να θυμίζει «Παλέ».

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό η ομάδα έδειχνε μεγάλη αστάθεια στην άμυνα και δεχόταν πολύ εύκολα πόντους. Κάτι που στην διάρκεια του παιχνιδιού χάλασε και τον όποιο καλό επιθετικό ρυθμό είχε ο Άρης στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο με τους Γερμανούς να προηγούνται με διαφορά 10 πόντων έναντι των «κιτρίνων».

Τέλος πρώτου δεκάλεπτου:29-19

Η κακή εμφάνιση συνεχίστηκε για τους «κιτρινόμαυρους» και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να βρίσκουν πολύ εύκολα καλάθια εκμεταλλευόμενοι την κακή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποια στιγμή η διαφορά ξέφυγε και στο +19 με τον Άρη να ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό. Σε εκείνο το σημείου ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ο οποίος για μία ακόμη φορά έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, πήρε την ομάδα από το χέρι και με δικούς του ατομικούς πόντους και ενέργειες την βοήθησε να μειώσει το σκορ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 49-33

Ούτε στην τρίτη περίοδο ο Άρης μπόρεσε να κάνει την διαφορά, οι «κιτρινόμαυροι» αδυνατούσαν να σταματήσουν τον ρυθμό των Γερμανών, οι οποίοι ήταν καταιγιστικοί, ο Άρης δεν μπορούσε με τίποτα να βγάλει σωστές άμυνες και έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόντουσαν την κατάσταση, σκοράροντας πολλά εύκολα καλάθια, έτσι η διαφορά ανέβηκε και άλλο και να φτάσει το +16, με τους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη να ελπίζουν πλέον σε ένα θαύμα ή σε αυτοκτονία της Βόννης ώστε να κάνουν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 62-46

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα ώστε να πετύχει την ανατροπή, οι γηπεδούχοι συνέχισαν την καλή απόδοση τους με αποτέλεσμα να ανεβάσουν και άλλο την διαφορά και έτσι να οδηγήσουν τον Άρη σε μια ακόμη ταπεινωτική ήττα για την φετινή χρονιά.

Τέλος παιχνιδιού: 76-59

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button