Ποδόσφαιρο

Ο Κουέστα με τα τρία clean sheets στα τελευταία τέσσερα ματς…

Η παρουσία του Ισπανού πορτιέρο, το κενό του οποίου είχε καλύψει το προηγούμενο διάστημα ο Ντένις

Ο Κουέστα επέστρεψε ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη μετά το διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε ο Ντένις, ο οποίος είναι γεγονός πως… δεν προσέφερε σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ. Όσον αφορά τον Ισπανό πορτιέρο, έχει τρία clean sheets στα τελευταία τέσσερα ματς που αγωνίστηκε.

Κράτησε ανέπαφη την εστία του στα πρόσφατα παιχνίδια με τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ ενώ το ίδιο είχε καταφέρει και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά… Οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες με τον Κουέστα ως βασικό τερματοφύλακα, ήταν αυτός κόντρα στον “Δικέφαλο” (0-1), ακολούθησαν τα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΟΦΗ (1-1) και Ιωνικό (1-0) και μετέπειτα το ματς Κυπέλλου με τους Κρητικούς (0-2). 

Στο μεσοδιάστημα, ο Κουέστα -λόγω ενοχλήσεων- είχε χάσει τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απέναντι στον ΠΑΟΚ (28/11) ο Ισπανός ήταν θετικός και ήταν κομβική η απομάκρυνση της μπάλας, σε φάουλ του Κούρτιτς όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στον αγώνα (16/12) με τον ΟΦΗ, στο ισόπαλο 1-1, έχει ευθύνη για το γκολ των Κρητικών ενώ είπε “όχι” σε σουτ του Γκαγιέγος όταν το σκορ ήταν 1-0.

Στα ματς με Ιωνικό (20/12) και ΟΦΗ (23/12) για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα, ο Κουέστα ήταν σταθερός και όταν χρειάστηκε, είχε καλές “αντιδράσεις” διατηρώντας στο… μηδέν. Σίγουρα ο Ισπανός δεν είναι ο… καλύτερος πορτιέρο του κόσμου, αλλά υπάρχουν αγώνες στους οποίους έχει συνεισφέρει, αφήνοντας στην άκρη τα λάθη που έχει κάνει κάποιες φορές. 

Θυμηθείτε την ψηφοφορία για την θέση “1”: 2021 by Yellow: Ο Κουέστα και οι… υπόλοιποι στο «1» (+Poll)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button