Ποδόσφαιρο

Ο Καρυπίδης σπάει ξανά μεταγραφικό ρεκόρ – 5 εκατομμύρια σε 2 χρόνια για 2 παίκτες

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (ο οποίος φτάνει στην Θεσσαλονίκη σήμερα 16/08 στις 20.00) γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Άρη αλλά και επί Καρυπίδη, με δεύτερη να είναι του Ματέο Γκαρσία.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανεβάζει κάθε χρόνο τον πήχη αλλά και το επίπεδο στην ομάδα του Άρη, κάνοντας ξανά την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, σπάζοντας φέτος το ρεκόρ που είχε ο ίδιος δημιουργήσει.

Μέχρι την άφιξη του Ματέο Γκαρσία, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας ήταν ο Σέρχιο Κόκε για τον οποίο (σύμφωνα με το Transfermarkt) είχε δαπανηθεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου για την απόκτησή του από την Μαρσέιγ.

Μέχρι που ο Καρυπίδης έδωσε 1.3 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα για να εντάξει στο δυναμικό του Άρη τον Ματέο Γκαρσία με 4ετες συμβόλαιο.

Ένα χρόνο αργότερα, δίνει σχεδόν τα τριπλάσια χρήματα για να φέρει στον Άρη τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, δίνοντας 3.5 εκατομμύρια ευρώ στην Φούλαμ και κάνοντας νέο ρεκόρ για τον Άρη.

Πλέον ο Άρης δείχνει πως αλλάζει επίπεδο και παραγοντικά αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου, κι αυτό σίγουρα το οφείλει σε μεγάλο βαθμό και στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button